Kontorsstäd Danderyd

Vonkans Städ – en städfirma med tjänster inom kontorsstäd i Danderyd

Vi gör din vardag enklare

Varmt välkommen till Vonkans Städ, en personlig och professionell städfirma för dig som behöver hjälp bland annat med kontorsstäd i Danderyd. Vi arbetar efter visionen att erbjuda tjänster till ett rättvist pris utan påverkan på det viktigaste, kvalitet och service. Hos oss är det kunden som står i centrum, vi hittar alltid en lösning utifrån kundens behov och önskemål.

Med en erfaren och noggrann personal så är vi det självklara valet för dig som behöver hjälp med städning på kontoret. Hos oss på Volkans Städ får du en service i toppklass och självklart ett skinande rent resultat. Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Städtjänster

Vårt mål är att underlätta för dig och ditt hem. Vi vill ge dig en lösning där du sparar tid samtidigt som du får ett rent och fint hem. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Läs mer om våra tjänster här

Personlig service

Vi anpassar alla våra tjänster utifrån dina önskemål och behov. Det är vår uppgift att ge dig ett resultat som speglar dina förväntningar. Du väljer själv i vilken omfattning du vill att vi ska utföra våra tjänster och är det något du inte är nöjd med. åtgärdar vi det utan extra kostnad.  

Vårt upptagningsområde

Vi på Volkans Städ har ett upptagningsområde som sträcker sig över hela Stockholm och dess omnejd. Oavsett arbetets omfattning så kan du räkna med oss, inget arbete är för litet.  Är du i behov av en städfirma? Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?