Städservice Sundbyberg

Vi gör din vardag enklare – städservice för dig i Sundbyberg med omnejd

Vonkans Städ

Varmt välkommen till Vonkans Städ, en personlig och professionell städfirma i närheten av Sundbyberg. Vi arbetar efter visionen att erbjuda städservice till ett rättvist pris utan någon påverkan på det viktigaste, kvalitet och service. Hos oss är det kunden som står i centrum, vi hittar alltid en lösning utifrån kundens behov och önskemål.

Med en erfaren och noggrann personal så är vi det självklara valet för dig som behöver städservice i Sundbyberg. Hos oss på Vonkans Städ får du en service i toppklass och självklart ett skinande rent resultat. Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Städservice

Vårt mål är att underlätta för dig och ditt hem. Vi vill ge dig en lösning där du sparar tid samtidigt som du får det rent och fint. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med städservice i Sundbyberg. Vi utför flyttstädning, hemstädning och fönsterputsning. Läs mer om våra tjänster här.

Personlig service

Vi anpassar alla våra tjänster utifrån dina önskemål och behov. Det är vår uppgift att ge dig ett resultat som speglar dina förväntningar. Du väljer själv i vilken omfattning du vill att vi ska utföra våra tjänster och är det något du inte är nöjd med. åtgärdar vi det utan extra kostnad.  

Städfirma i Danderyd

Vi på Vonkans Städ har ett upptagningsområde som sträcker sig över hela Sundbyberg och Stockholm. Oavsett arbetets omfattning så kan du alltid räkna med oss, inget arbete är för litet.  Är du i behov av en städfirma? Kontakta oss redan idag!

Vill ni veta mer?